80dg oczyszczonej ryby, wywar z warzyw, 25 dg pieczarek, tłuszcz, 3-4 łyżki keczupu, 2dg wiórków kokosowych, sól, pieprz, curry i tymianek do smaku.
Rybę umyć, pokrajać w dzwonka, zalać wywarem, ugotować na małym ogniu pod przykryciem, wyjąć i ułożyć w naczyniu wysmarowanym tłuszczem. Pieczarki oczyścić, opłukać, pokrajać w paseczki, usmażyć, doprawić, obłożyć ryby, skropić keczupem, posypać wiórkami kokosowymi i zapiec w gorącym piekarniku. Podawać z ryżem i surówkami.
Rybę umyć, pokrajać w dzwonka, zalać wywarem, ugotować na małym ogniu pod przykryciem, wyjąć i ułożyć w naczyniu wysmarowanym tłuszczem. Pieczarki oczyścić, opłukać, pokrajać w paseczki, usmażyć, doprawić, obłożyć ryby, skropić keczupem, posypać wiórkami kokosowymi i zapiec w gorącym piekarniku. Podawać z ryżem i surówkami.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz